RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Signing voor bijzondere projecten

Posted by Nicky Smol on 5-jan-2022 15:26:09

Wat doet Blomsma Print & Sign nu precies? Nou, een heleboel! Logisch dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet. Van bewegwijzering tot lichtreclame en van autobestickering tot het wrappen van gebouwen met folies.. the sky is the limit. En dat betekent dat er af en toe ook hele bijzondere projecten voorbij komen. Projecten waar we net zo trots op zijn als alle anderen, maar die nét even iets meer opvallen.


Bijzondere projecten

Bij Blomsma Print & Sign gaan we graag nieuwe uitdagingen aan. Er staan inmiddels dan ook aardig wat bijzondere projecten in onze projectgallery. Zo hebben we een aantal jaar geleden een bijdrage mogen leveren aan de realisatie van het innovatieproject “Icoon Afsluitdijk” van ontwerper Daan Roosegaarde. Een ander mooi voorbeeld van een bijzonder project is het Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam. En wat dacht je van een full-building wrap? Op grote hoogte met folies een geheel gebouw wrappen? Wij doen het!

banner afsluitdijk

Icoon Afsluitdijk

Blomsma Print & Sign heeft een fors aandeel gehad in de realisatie van één van de onderdelen van innovatieproject “Icoon Afsluitdijk”. Het project Lichtpoort, van ontwerper Daan Roosegaarde, is succesvol opgeleverd.

Voor dit bijzondere project was het idee om de Afsluitdijk te verlichten, maar wel op een duurzame manier. Blomsma werd gevraagd mee te denken over de oplossing van het eindproduct en over de productie en montage ervan. Met duurzaamheid in gedachte is gekozen voor refecleterende folies in plaats van elektrische verlichting. Het licht van de koplampen wordt gereflecteerd door kleine prisma’s in de speciaal ontworpen folie en strips waardoor de kenmerkende contouren van de gebouwen oplichten. 

We kijken vol trots terug naar het resultaat van dit enorme project, waarbij de ruim 60 monumentale heftorens de iconische waarde van de Afsluitdijk nu extra benadrukken!

Meer over dit project lees je hier!

banner depot boijmans


Depot Boijmans van Beuningen

Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld. Het depot staat naast het Museum Boijmans Van Beuningen in het Museumpark in Rotterdam. In het Depot bevinden zich meer dan 151.000 verzamelde kunstwerken. 

Het spectaculaire Depot bestaat uit grote spiegelende panelen. Dit effect is bijzonder indrukwekkend, maar zorgt uiteraard ook voor weerkaatsingen van licht, met name de zon. Om ervoor te zorgen dat de omgeving (met name het Erasmus ziekenhuis) hier zo min mogelijk hinder van ervaart, is gekozen voor gevelfolies.

Deze folies van hoogwaardige kwaliteit zorgen voor:

  • Geen hinderlijke spiegeling richting het Erasmus MC
  • Behoud van de unieke en spectaculaire uitstraling van de gevel
  • Een goed verloop tussen het matte en spiegelende deel van de gevel
  • Een zeer duurzame oplossing qua levensduur

Meer over dit project lees je hier!

banner wupperman


Full-colour foliewrap Wuppermann Staal

In oktober 2021 hebben we op grote hoogte de koeltoren van Wuppermann Staal volledig gewrapt met hoogwaardige folies. De folies van zelfklevend vinyl met full color opdruk hebben een beschermend laminaat, waardoor de folies jaren meekunnen. De wandvisual is aangebracht in losse banen, die met nauwkeurige precisie door onze experts zijn aangebracht.

Het wrappen van gebouwen of andere grote objecten is mogelijk op verschillende soorten ondergronden en in alle denkbare kleuren en prints! 

 

Heeft u ook een bijzonder project?

Heeft u zelf een bijzonder project waar we u bij kunnen helpen? Onze experts denken graag met u mee voor de meest duurzame, creatieve en originele projecten! 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar onze andere projecten? Bekijk dan ook onze projectgallery eens!

REAGEER OP DEZE BLOGPOST