RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Carwrapping: het allerbeste visitekaartje!

Posted by Nicky Smol on 21-mrt-2022 13:52:41

U kent het wel, voertuigen op de weg in opvallende prints met mooie slogans. Misschien vielen ze op toen u in de file stond of op de parkeerplaats van de supermarkt. Hoe dan ook, het lijkt wel of je steeds meer voertuigen ziet met autobestickering of zelfs een volledige carwrap. En dat is helemaal niet zo gek.

Het laten bestickeren van uw auto is namelijk een hele effectieve, en relatief goedkope, manier van reclame. Met een voertuig bereik je namelijk veel meer potentiële klanten dan met een stilstaande reclame zoals bijvoorbeeld een billboard.

Desondanks worden gewrapte voertuigen helaas nog steeds niet gezien als standaard vorm van reclame. En dat is waarom dit hét moment is voor uw bedrijf om van uw wagenpark uw visitekaartje te maken!


Pak de aandacht

Goed uitgevoerde autobestickering zorgt ervoor dat uw voertuig opvalt tussen al het andere verkeer op de weg. Zeker in de file of op een parkeerterrein. Uw bedrijf wordt op deze manier geassocieerd met het mooie ontwerp van uw creatieve wagenpark. En wie wilt niet dat zijn bedrijf gezien wordt als creatief en innovatief?

Sterker nog, uw voertuig maakt reclame zonder dat u er zelf extra werk voor hoeft te doen. Nouja, behalve de weg op natuurlijk.

Carwrapping & branding


De onzichtbare kracht van carwrapping

Het is de onzichtbare kracht van reclame maken die carwrapping zo effectief maakt. Volgens de Outdoor Advertising Association of America (OAAA), kan een auto met carwrapping wel tussen de 30.000 en 70.000 impressies per dag genereren op de Amerikaanse wegen. In het Verenigd Koninkrijk, die qua bevolkingsdichtheid meer in de buurt komt van Nederland, kan een gewrapte auto zelfs 10 miljoen impressies per jaar genereren! Hoewel er helaas geen exacte cijfers bekend zijn voor Nederland, geeft dit onderzoek wel aan hoe groot de onzichtbare kracht van carwrapping daadwerkelijk is.

Een leuk extra!

Gebruik maken van carwrapping of autobestickering zorgt er dus voor dat uw voertuig een rijdend visitekaartje wordt. Maar er is nog een ander voordeel. Carwrapping is namelijk een uitstekende manier om uw voertuigen te beschermen. De folies die we gebruiken zijn namelijk wasstraatbestendig en UV-afstotend. De carwrap beschermt de auto dus tegen corrosie en aantasting van zonlicht/slijtage. Wanneer u auto's least, is dit een groot voordeel. Wij kunnen de wraps namelijk ook weer voor u verwijderen, zodat u het voertuig weer kan inleveren als nieuw!

Vraag het onze experts

Na het lezen van deze blog interesse in autobestickering of carwrapping? Kies dan voor een bedrijf dat uw ideeën kan omzetten in een prachtig ontwerp! Onze experts weten precies waar ze op moeten letten en voorzien u graag van advies.

Blomsma Print & Sign heeft talloze opties als het aankomt om carwrapping. De kleurenopties en vormen zijn eindeloos. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Carwrapping & Branding total

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen belettering en wrapping?
Bij het bestickeren of beletteren gebruiken we losse stickers die op uw voertuig worden bevestigd. Als u kiest voor carwrapping, wordt uw volledige voertuig omhult door folie. Dit 'jasje' doet niet af aan spuitwerk en is bovendien gemakkelijk te verwijderen (door professionals). 

Is de grootte van mijn wagenpark een probleem?
Nee, de grootte van uw wagenpark is geen enkel probleem. U kunt bij Blomsma Print & Sign terecht voor privé bestickering van uw eigen auto, bestickering van uw gehele wagenpark of zelfs het bestickeren van vrachtwagens of treinen. 

Kan mijn wagenpark ook op eigen locatie worden bestickerd?
Ja zeker! In overleg met u bepalen we de locaties waar de werkzaamheden plaatsvinden. Dat kan op een door u gewenste locatie, maar ook bij Blomsma in Zoetermeer. Ons bedrijfspand heeft namelijk ruime, geconditioneerde werkhallen. 

 

Benieuwd naar andere bedrijven die kozen voor onze fleetmarking? Bekijk al onze projecten in de gallery.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST