RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Hoe valt uw bedrijf of winkel op tijdens de kerst met signing?

Posted by Jan Peter Verheuvel on 28-nov-2019 9:42:45

Find me on:

Heeft u al nagedacht over de kerstdecoratie en -signing voor uw bedrijf voor de komende feestdagen? Veel bedrijven pakken rond de kerst flink uit met opvallende versieringen, verlichting en compleet versierde kerstbomen. En niet zonder reden, want kerstdecoraties zorgen ervoor dat u meer opvalt bij uw doelgroep en u onderscheidend bent van uw concurrenten. Dit geldt voor de aankleding van uw pand, zowel binnen als buiten. In deze blog geven wij een aantal voorbeelden waarom het goed is om signing te gebruiken om uw bedrijf met de kerst meer op te laten vallen.  

1. Uw bedrijf/winkel trekt meer aandacht

Wanneer u uw pand aan de buitenkant decoreert met kerstversiering, zal uw gevel meer de aandacht trekken. Denk aan extra verlichting op de gevel van het pand en meer decoratie rondom de ingang van het bedrijf of de winkel. Men wordt tegenwoordig overal getriggerd door verschillende gevelreclames. Als bedrijf moet u op een creatieve manier bedenken hoe u de aandacht van klanten kan trekken met gevelreclame

2. U bent onderscheidend op een kostenbesparend manier

Veel bedrijfsgebouwen zijn aan de buitenkant niet heel speciaal en bestaan vooral uit bakstenen of beton. Om onderscheidend te zijn moeten veel bedrijven het interieur gebruiken, qua versieringen en decoratie. De kerst geeft bedrijven de mogelijkheid om zich te onderscheiden van andere bedrijven door de buitenkant van het bedrijfsgebouw op te fleuren. Met simpele verlichting, kerstdecoratie als gevelreclame kunt u op een kostenbesparende manier onderscheidend zijn van andere bedrijven om u heen.  

kerst Blomsma Print & Sign gevelreclame interieurdecoratie

3. Creëer een positieve stemming voor bezoekers, zowel visueel als online

Wanneer u uw gevel of bewegwijzering decoreert met kerstversiering creëert u een vrolijke sfeer voor uw bezoekers en klanten. Deze vrolijke stemming kan een positief effect hebben op hun algehele ervaring binnen uw bedrijf of winkel. Bovendien resulteren positieve ervaringen in terugkerende klanten wat op langere termijn belangrijk kan zijn. Door uw klanten vanaf het begin in een vrolijke en feestelijke stemming te krijgen, zijn ze waarschijnlijk ook eerder bereidt om sociaal te worden. Wellicht delen zij hun positieve ervaringen wel met de buitenwereld. Verder kunt u ook foto’s maken van de kerstdecoraties in uw pand en delen op social media om zo awareness te creëren. 

4. Uw bedrijf komt persoonlijk en open over

Door uw signing op te vrolijken met feestelijke versieringen, biedt dat de mogelijkheid om de persoonlijkheid van uw bedrijf te laten zien. Het laat uw klanten zien dat u een positieve beleving waardeert en die beleving graag met klanten deelt. Bij een bedrijf met versieringen geeft dat klanten de indruk dat de ervaring wellicht beter is dan normaal.

Blomsma Print & Sign helpt u graag met creatieve gevelreclame door middel van kerstdecoratie en verlichting. Of het nu gaat om uw bedrijf of meerdere vestgingen van uw winkel(keten), voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze projectleiders.

REAGEER OP DEZE BLOGPOST