RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Reclamezuilen laten maken in 2022 - Uitstraling & functie

Posted by Nicky Smol on 3-feb-2022 10:20:30

Bij aankomst op een bedrijventerrein kan een mooie reclamezuil het verschil maken. Geef uw gasten een warm welkom en begeleid ze in stijl naar de juiste locatie. De reclamezuilen van Blomsma Print & Sign zijn van hoge kwaliteit, afgestemd op uw huisstijl en duurzaam geproduceerd!

Reclamezuilen hebben dus meerdere functies hebben. Ze maken een bedrijf extra goed zichtbaar voor de directe omgeving en kunnen tegelijkertijd dienen als bewegwijzering. Reclamezuilen kunnen bij Blomsma Print & Sign speciaal voor u op maat worden gemaakt. Verlicht of onverlicht, groot of klein, de opties zijn eindeloos! 

Multifunctionele reclamezuilen

Reclamezuilen hebben dus meerdere functies. Allereerst zorgen ze voor meer zichtbaarheid en zo ook voor betere naamsbekendheid. Maar reclame zuilen zorgen er ook voor dat een locatie goed gevonden kan worden. Op het bedrijfsterrein kunnen ze bezoekers bovendien begeleiden naar de juiste locatie. Zeker voor grotere terreinen kunnen ze fungeren als bewegwijzering. En dat is van groot belang, want met een duidelijke bewegwijzering voorkomt u stress bij uw bezoekers.

anicura reclamezuilen

Een mooi voorbeeld van een Welkom bord met bewegwijzering bij AniCura.

Reclamezuilen met verlichting

Reclame zuilen zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. De meest voorkomende uitvoering is de verlichte reclamezuil. Zuilen kunnen zowel van binnenuit als van buitenaf verlicht worden. Zuilen voorzien van LED techniek bieden bovendien veel creatieve mogelijkheden. Ze zijn ontworpen om ook in het donker extra goed op te vallen. Kijk voor de voorbeelden van verlichte reclamezuilen ook op onze projectgallery.


Het maken van reclamezuilen, hoe doen we dat?

Wat betreft materiaalgebruik en afwerkingen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Onze zuilen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder staal en aluminium. Maar het meest gekozen materiaal is Acrylaat. 

Acrylaat is een kunststof materiaal, bij veel mensen bekend als Plexiglas. Plexiglas is echter slechts een merknaam. Met acrylaat bedoelen we dus een transparante heldere plaat van plastic of een ander kunststof. Een 'Plexiglas' plaat is dus helemaal niet gemaakt van glas, maar van plastic.

Acrylaat wordt meestal gekozen vanwege de hoge kwaliteit. Het materiaal is duurzaam, sterker dan glas en verkleurt niet. Uw reclame zuil van Acrylaat kan daarom, mits goed onderhouden, vele jaren mee! Zo bespaart u op de lange termijn veel geld.

Voor u op maat gemaakt

Alle reclamezuilen kunnen speciaal voor u op maat worden gemaakt, compleet in uw huisstijl. Kiest u voor opvallende vormen, 3D effecten of voor speciale materialen? Bij Blomsma Print & Sign kan het allemaal. Samen met u kijken we verder dan 'standaard' zuilen. U bent bij ons verzekerd van buitenreclame met impact!

Bovendien bieden wij voor u de meest passende en veilige montage, verzorgd door onze experts. Daarbij kunt u mooie combinaties maken met andere reclame-uitingen zoals lichtreclame en geveldoeken.

Reclamezuilen

 

Veel gestelde vragen

Zijn reclamezuilen duurzaam? 
Ja, onze reclamezuilen worden duurzaam geproduceerd. We werken bij Blomsma Print & Sign met duurzame materialen. Ook kiezen we bewust voor LED-verlichting bij verlichte zuilen.

Wat kost een reclamezuil? 
De prijs van een reclamezuil is afhankelijk van vele factoren. Wilt u een verlichte reclamezuil? Welk materiaal heeft u het liefst? Wat zijn de afmetingen? Al deze factoren spelen mee. Vraag gerust een offerte aan als u meer informatie wilt ontvangen over onze prijzen.

Kan ik zelf een reclamezuil ontwerpen?
Ja, dat kan. Samen met onze experts kunnen we uw ontwerp verder uitwerken. Uiteraard zullen wij u adviseren over de beste opties, maar uw eigen voorkeur is altijd doorslaggevend. 

 

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST