RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Saaie Tesla kleur? Met een carwrapping maken wij hem tot een echte eye-catcher!

Posted by Jan Peter Verheuvel on 14-jan-2021 12:32:21

Find me on:

De Tesla, u heeft ze vast wel gezien en ze zijn bijna allemaal dezelfde kleur. Dat komt omdat Tesla helaas in maar 5 kleuren geleverd wordt en deze zijn ook niet zo spectaculair. In deze blog komt u erachter hoe u uw elektrische monster kunt laten opvallen en deze een sportievere of exclusievere look kunt geven d.m.v. car wrapping! Zo kunt u van een standaard Tesla, uw eigen custom Tesla maken.

 

Tesla car wrapping folies

IMG_8087

Blomsma werkt met diverse hoogwaardige wrapping folies van 3M en Avery. U heeft de keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren en afwerkingen. Twee van de meest gekozen Tesla folies zijn de stoere Dark Satin Grey wrap en de elegante Satin Black wrap. Deze wraps zorgen namelijk voor meer accenten op de lijnen van de Tesla. Wanneer één van deze wraps wordt gecombineerd met een chrome delete, komt de Tesla komt helemaal tot zijn recht!

Car wrapping is niet alleen bestemd voor de buitenkant van een Tesla, maar kan ook toegepast worden op de binnenkant van de auto. Denk bijvoorbeeld aan de pianolak op de middenconsole, deze glanzende lak is vaak een magneet voor vlekken en stof. Door deze te wrappen naar een matte kleur, wordt dit heel gauw opgelost en heeft uw interieur een nieuwe look!

In principe kan al het interieur of exterieur gewrapt worden, zolang het maar een gladde oppervlakte heeft. Op deze manier heeft zijn er oneindig veel mogelijkheden voor uw eigen customized Tesla!

TESLA model X2Chrome delete, oftewel een Tesla ontchromen

Zoals eerder genoemd, komt een Tesla pas echt tot zijn recht wanneer er ook een chrome delete wordt toegepast. Bij een chrome delete wordt de Tesla van al het chrome ontdaan, hierdoor worden de lijsten en sieronderdelen strakker en vormen ze één geheel met de carwrap. Zelfs een kleine chrome delete, in alleen de deurgreupen, laten de Tesla er al een stuk strakker uit zien!

De ultieme look met privacy glass

Naast car wrapping en ontchromen, is privacy glass een echte must-have voor de ultieme look! Privacy glass, oftewel donkere ramen, maken de wagen net wat stoerder en helemaal af. Wanneer u uw autoramen laat blinderen bij Blomsma hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de wetten en regelgeving. Onze car wrap specialisten zijn namelijk goed op de hoogte van de laatste wetten en regels omtrent het tinten van autoramen. Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan, wanneer u uw prachtige wagen aan het showen bent.

Tesla belettering

IMG_2831-1

Een Tesla op zichzelf is al een visitekaartje, maar door ondernemers kan deze prachtige auto uiteraard ook gebruikt worden voor reclamebelettering waarmee u iedere kilometer een professionele eerste indruk achterlaat bij uw (toekomstige) klanten! U heeft keuze uit diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een logo op de voor- en/of zijkant. Of uw logo en contactgegevens gecombineerd met een unieke carwrap. Een Tesla Model X kan zelfs dienen als razendsnelle ambulance! Ons team helpt u met de mogelijkheden en een opmaat gemaakt design.

Wilt u meer weten over het wrappen van Tesla’s? Bekijk dan onze Tesla Carwrapping pagina voor de mogelijkheden en nog meer voorbeelden.

Meer informatie? Contact ons!

Wilt u uw weten wat er met uw Tesla mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
Mail naar print.sign@blomsma.nl of bel naar 079 330 10 00.

REAGEER OP DEZE BLOGPOST