RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Voorkom een wirwar van signing

Posted by Nicky Smol on 16-jun-2022 13:42:58

Wanneer u een locatie heeft waar u regelmatig klanten of bezoekers ontvangt, kan het erg nuttig zijn om hen van de juiste informatie te voorzien met signing en bewegwijzering. Te veel bordjes bij elkaar kunnen echter averechts werken. Door bezoekers te overspoelen met informatie, kan belangrijke informatie over het hoofd worden gezien. Zo komen bezoekers te laat op hun afspraak of raken ze overprikkeld en gestrest. Daarom geven wij u een handleiding om uw signing en bewegwijzering zo goed mogelijk op orde te hebben!

Geen wirwar aan bordjes

Veel verschillende bordjes bij elkaar in de buurt kunnen zorgen voor verwarring. Zeker op locaties waar u veel klanten of bezoekers ontvangt, wilt u dit voorkomen. Bedenk daarom welke informatie op deze locatie het meest van belang is. Laat onnodige informatie weg. Is er toch meer informatie noodzakelijk op 1 plek? Kies dan voor een overzichtelijke informatie met bijvoorbeeld een informatiezuil.

Informatiezuilen of reclamezuilen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Ze kunnen geheel in de huisstijl worden gecreëerd en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Een informatiezuil kan tevens deel uit maken van uw bewegwijzering. Kiest u voor een informatiezuil buiten, dan kun u er ook voor kiezen om de zuil te laten verlichten.


Zorg voor één uniforme huisstijl

Op sommige locaties, zoals in een groot ziekenhuis, is het nu eenmaal van belang om veel bordjes te plaatsen die bijdragen aan de bewegwijzering. Bezoekers moeten namelijk een route kunnen volgen. In dit geval kunt u er het best voor zorgen om de bordjes op de juiste plekken te plaatsen en deze zo veel mogelijk in dezelfde huisstijl/kleuren te gebruiken. Zo is het voor bezoekers duidelijk welke route zij moeten volgen, zonder dat zij verdwalen en te laat komen op hun afspraak.

informatiezuil


Vervang verouderde signing op tijd

U bent het vast wel eens tegengekomen: verouderde bordjes die sterk zijn verkleurd of zelfs kapot en niet meer leesbaar. Wanneer de informatie op deze borden van belang is, brengt dit de nodige gevolgen met zich mee. Bovendien zijn verkleurde borden ook nog eens een afbreuk aan uw professionaliteit, ook al zijn ze nog leesbaar. Zorg daarom altijd dat uw signing van hoge kwaliteit is en vervang waar nodig op tijd uw verouderde borden.

verkleurde signing

Onderhoud, vervanging of nieuwe signing

Bij Blomsma Print & Sign hebben we al meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen, vervangen en onderhouden van signing. Heeft u een nieuwe locatie en wilt u signing laten plaatsen? Of vraagt u zich af of uw huidige signing nog wel volstaat? Wij adviseren u graag vrijblijvend! Neem dan gerust contact met ons op!

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST