RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Vrachtwagenbelettering: hoe werkt dat eigenlijk?

Posted by Nicky Smol on 28-feb-2022 11:19:39

We zeggen het regelmatig tegen onze klanten: uw wagenpark is zoveel meer dan alleen uw logistiek! En wat valt er nu meer op dan uw vrachtwagens? Vergroot uw naamsbekendheid en maak van uw vrachtwagen uw visitekaartje met professionele bestickering van Blomsma Print & Sign.

Waarom kiezen voor vrachtwagenbelettering?

Vrachtwagens zijn goed zichtbaar voor potentiële klanten, zeker in de file. Om deze reden zijn vrachtwagens het perfecte communicatiemiddel om uw naamsbekendheid te vergroten. Verspreid gemakkelijk uw merknaam, boodschap of product met vrachtwagenbelettering of vrachtwagenbestickering.

vrachtwagenbelettering


Welke vrachtwagenbelettering past bij mijn bedrijf?

Allereerst kijken we bij Blomsma Print & Sign altijd eerst naar uw wensen. Wat wilt u bereiken met uw vrachtwagenbelettering? Kiest u bijvoorbeeld alleen voor uw huisstijl-logo's en adresgegevens? Of gaat u misschien voor een volledige wrap van de trekker of de trailer? Of misschien wilt u tijdelijke vrachtwagenbestickering als onderdeel van uw marketingcampagne? Het kan allemaal!

Wellicht heeft u al een ontwerp in gedachten. Maar ook als u dat niet heeft, is het geen enkel probleem. Onze experts denken graag met u mee. Bij Blomsma beschikken we over een gemotiveerd team van ervaren en creatieve ontwerpers. Op deze manier past de vrachtwagenbestickering precies bij de huisstijl-uitstraling van uw bedrijf.

Hoe werkt vrachtwagenbelettering?

 Nadat we uw wensen hebben besproken, kijken we naar uw vrachtwagen en de technische eigenschappen en condities van de ondergrond. Dit is belangrijk, omdat hier de folies op worden geplaatst. Op basis hiervan maken wij voor u een offerte.

Zodra u akkoord bent met de offerte, produceren wij de folies intern. Deze worden bij ons geprint, op maat gesneden en afgewerkt. Indien er nog oude reclame/bestickering aanwezig is op de wagen, zullen wij deze voor u verwijderen. 

Vervolgens zal ons ervaren team uw vrachtwagen voorzien van de nieuwe bestickering of zelfs een complete wrap. De op maat gemaakte full-color folie wordt op zorgvuldige wijze aangebracht. De montage kan plaatsvinden in onze ruime werkplaats, bij de importeur of op een locatie naar uw keuze.

U zult bij ons altijd een vaste contactpersoon hebben, zodat de communicatie zo prettig en soepel mogelijk verloopt.

vrachtwagenbelettering

Hoogwaardige kwaliteit folies

Om kwaliteit te kunnen garanderen werken we bij Blomsma uitsluitend met hoogwaardige, zelfklevende vinyl en snijfolie. Daarom zijn we ook als één van de weinige partijen in Nederland 3M Preferred Carwrapper en 3M Select Platinum Graphic Provider. Op basis van kennis en ervaring passen we de juiste folie toe voor de juiste toepassing.

Kiest u voor tijdelijke bestickering? Dan kunnen we natuurlijk een andere folie voorstellen en toepassing om kosten te besparen. Permanente bestickeringen moeten echter aan strengere voorwaarden voldoen, zoals kleurechtheid en UV-bescherming. Deze zijn beschermt tegen extreme weersomstandigheden, zodat er geen verkleuring optreedt van de reclame-uiting. 

Verplichte contour-markering voor verkeersveiligheid

Volgens de Europese Wet “Regulation 48” moeten alle nieuwe en nieuw geregistreerde voertuigen, zwaarder dan 7,5 ton, voorzien moeten zijn van retro-reflecterende contour-markering. Dit draagt bij aan de verkeersveiligheid, omdat vrachtwagens zo beter zichtbaar zijn op de weg. Blomsma Print & Sign is bekend met deze wet en zorgt voor een juiste uitvoering en implementatie van deze tape in uw bestickeringsontwerp. 

 

vrachtwagenbelettering

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor Blomsma Print & Sign?

Door onze korte, persoonlijke communicatielijn, interne productie, montageruimte en ervaring wordt de stilstand van uw vrachtwagen beperkt. U bent zo snel weer op de weg met aansprekende, professionele vrachtwagenbestickering.

Daarnaast werken we bij Blomsma uitsluitend met hoogwaardige kwaliteiten zelfklevende vinyl en snijfolie. We zijn als één van de weinige partijen in Nederland 3M Preferred Carwrapper en 3M Select Platinum Graphic Provider

Wat is het verschil tussen belettering en wrapping?
Bij vrachtwagenbelettering of bestickering, plakken we losse letters/stickers op uw vrachtwagen. Wanneer we een vrachtwagen compleet wrappen, bijvoorbeeld ook de cabine, pakken we het voertuig als het ware in. Dit zijn geen losse stickers meer, maar een compleet 'jasje', zoals het voorbeeld hierboven van Bode Scholten.

Wat kost het om een vrachtwagen te bestickeren?
De kosten van het bestickeren of wrappen van het vrachtwagen lopen flink uiteen, omdat we naar meerdere factoren kijken. Zo kijken we naar de technische eigenschappen en condities van de ondergrond. Dit is belangrijk, omdat hier de folies op worden geplaatst.

Kiest u voor tijdelijke bestickering? Dan kunnen we een andere folies voorstellen om kosten te besparen. Deze factoren spelen allemaal een rol. Bent u benieuwd wat het voor u zou kosten? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

 

 

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST