RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Vrachtwagenbelettering voor meer naamsbekendheid

Posted by Jan Peter Verheuvel on 12-mrt-2020 10:10:04

Find me on:

Vrachtwagens fungeren als visitekaartje van het bedrijf. Het trekt de aandacht wanneer de wagen rijdt, maar ook als deze ergens geparkeerd staat. Hierdoor komt uw merk onder de aandacht bij veel (potentiële) klanten, bezoekers en consumenten en draagt het op deze manier bij aan de merkbekendheid. De belettering van de vrachtwagen kan compleet naar wens uitgevoerd worden met onder andere een merknaam, boodschap of product. Er zijn een aantal voordelen die door vrachtwagenbelettering ontstaan:

1. Naamsbekendheid

Vrachtwagenbelettering draagt bij aan de consistentie van uw merk. Het idee achter merkconsistentie is dat al uw materialen, denk aan uw pand(en), vervoersmiddel(en) en product(en), aan elkaar gelinkt zijn door bijvoorbeeld gebruik van kleur, afbeeldingen en teksten. Door uw bedrijfswagen(s) ook te stylen op basis van kenmerken van uw merk, ontstaat er een sterke merkconsistentie en zal er een sterkere positionering van uw merk ontstaan.

2. Merkperceptie

In recente statistieken is te zien dat zo’n 35% van de kijkers een mening vormen over uw bedrijf op basis van de grafische weergave. Ze krijgen als het ware een (eerste) indruk van uw merk, diensten en producten en een eerste indruk blijft altijd hangen. Wel is het belangrijk om weloverwogen beslissingen te maken over het ontwerp.

3. Leadgeneratie

Uiteindelijk zal een duidelijke merkconsistentie en merkperceptie leiden naar leads. Als uw merk een positieve indruk heeft achtergelaten op (potentiële) klanten, bezoekers en consumenten, kan dit het koop- en beslissingsgedrag beïnvloeden. 

Vrachtwagenbelettering

Trailer belettering

Vrachtwagenbelettering en -bestickering wordt toegepast met hoogwaardige kwaliteiten zelfklevende vinyl en snijfolie. Er kunnen verschillende soorten folie toegepast worden. Als de belettering en bestickering tijdelijk is, zal er een andere folie toegepast worden dan als dit voor onbepaalde tijd is. De folie die wordt gebruikt voor langere tijd moet aan strengere kwaliteitseisen voldoen zodat het bestand is tegen extreme weersomstandigheden zodat er geen verkleuring of vergrauwing ontstaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor vrachtwagenbelettering en -bestickering? Bekijk onze productgallery voor meerdere voorbeelden, reageer door middel van onderstaand formulier of neem contact op met onze projectleiders.

REAGEER OP DEZE BLOGPOST