RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Wanddecoratie zorgt voor sfeer in het interieur

Posted by Jan Peter Verheuvel on 11-jul-2017 15:02:33

Find me on:

Wanddecoraties op kantoor, in winkels of publieke ruimten dragen direct bij aan een prettige en sfeervolle omgeving. Denk aan een kleurrijke natuuromgeving, een prachtige skyline of een productpresentatie van uw bedrijf. Zomaar wat voorbeelden van opvallende sfeerbeelden die tot de verbeelding spreken. Door gebruik te maken van hoogwaardige zelfklevende folies zijn de mogelijkheden voor wanddecoratie haast onbeperkt. Zo is het mogelijk om complete wanden, kozijnen, deuren en glasdelen te voorzien van zelfklevende folies voorzien van full color opdruk.

sfeer_ballenbakcoolblue.jpg

Sfeer verminderd stress
Uit meerdere onderzoeken blijkt dat het gebruik van kleur en sfeer in het interieur een directe invloed heeft op de arbeidsproductiviteit op de werkvloer. Het gebruik van kleur en zorgvuldig gekozen sfeerbeelden vermindert stress en roept positieve associaties op. Zo wordt de productiviteit gestimuleerd en het ziekteverzuim teruggedrongen. In winkels worden sfeerbeelden als wanddecoratie ingezet om de verkoop te stimuleren. Zelfs in ziekenhuizen en klinieken wordt steeds meer gebruik gemaakt van full color sfeerdecoraties met folie. Door een warme en huiselijke sfeer te creëren voelen cliënten zich meer op hun gemak waardoor het genezingsproces  wordt bevorderd.

sfeer_sfeerdecoratie.jpg

Sfeervolle aankleding
Met folies kunnen complete wanden in één keer worden voorzien van een complete full color opdruk. Zelfs zo dat kozijnen en deuren volledig “wegvallen” in de achtergrond doordat ook deuren en kozijnen worden voorzien van bedrukte folie. Lelijke wanden worden hiermee weggewerkt en omgetoverd in sfeervolle eyecatchers. Ook op het gebied van veiligheid en privacy worden folies in het interieur ingezet, bijvoorbeeld door glasdelen deels of geheel te voorzien van “etched” glasfolies. Kortom, mogelijkheden te over om door het gebruik van folies de sfeer in het interieur te bepalen.

wanddeco_header.jpg

REAGEER OP DEZE BLOGPOST