RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Zonwerende folies

Posted by Nicky Smol on 30-mrt-2022 14:13:58

De zomertijd is zondag eindelijk ingegaan en daarmee is de lente officieel begonnen! En dat betekent langere dagen en meer zonlicht. Hoewel de meeste mensen niet kunnen wachten op de zomer, kan het voor een gebouw met veel glas zorgen voor onaangenaam oplopende temperaturen. Daar hebben wij de oplossing voor!

Het aanbrengen van zonwerende folies op de ramen is dé oplossing voor werkruimtes met veel glas. Binnen Blomsma Print & Sign beschikken we over een uitgebreid assortiment aan zon- & warmtewerende folies. Deze verschillende zonwerende folies hebben elk verschillende toepassingen en eigenschappen. Zo is er voor elk pand een passende oplossing. 


Waarom zonwerende folies?

Heeft u last van hitte of vervelende weerspiegelen op het werk door zonlicht? Dan kunnen zonwerende folies wel eens een hele goede oplossing zijn! Deze folies kunnen namelijk tot wel 80% van de warmte buiten houden. Bij Blomsma Print & Sign werken we altijd met de hoogste kwaliteit folies van 3MTM, zodat uw zonwering tot wel 15 jaar productgarantie heeft. Bovendien blokkeren de folies ook tot wel 99,9% UV-straling. Hierdoor verkleurt uw meubilair niet tot nauwelijks. 

in action op maat


Verduurzaam uw pand met zonwerende folies

Uit recent onderzoek van foliespecialist 3M is gebleken dat het plaatsen van 3MTM Prestige folies in een gemiddeld pand een netto voordeel heeft van maar liefst 88kg CO2 uitstoot per m2! Dat komt omdat het energieverbruik voor verwarming of verkoeling in de werkruimte sterk afneemt. 

Maar wat houdt 88kg CO2 per m2 precies in? Nou, op jaarbasis betekent dit dat u met een gemiddelde auto 16 rondjes om de wereld kunt rijden! Concreter voor u: de Prestige 3MTM folies kunnen zichzelf in termen van CO2 uitstoot al binnen een jaar terugverdienen

De verschillende opties

Bij Blomsma Print & Sign bieden we u verschillende keuzes aan als het gaat om zonwerende folies. Traditionele spiegelfolies beschikken over een metalen tussenlaag en geven het beste effect als het gaat om reductie van warmte en hinderlijk zonlicht. Ze houden tot wel 81% warmte en hinderlijk zonlicht tegen. Zoals de naam het al zegt, is spiegelfolie tegelijkertijd de meest spiegelende/reflecterende folie. De reflectie aan de buitenzijde van uw pand is zo'n 61%.

Heeft u liever een minder spiegelende folie? Dan kunt u kiezen uit de verschillende Prestige folies van 3MTM. Bij de Prestige folies zal de warmte- en zonlichtreductie echter wel lager zijn dan wanneer u kiest voor Traditionele spiegelfolies.

Zonwerende folies

 

Vraag het onze experts

Bent u benieuwd naar de kosten van zonwerende folies? Of heeft u nog andere vragen? Onze experts helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor het allerbeste advies, speciaal voor u op maat gemaakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent! U kunt ook eerst onze brochure over zonwerende folies downloaden.

 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen traditionele spiegelfolie en de Prestige serie?
Traditionele spiegelfolie geeft de hoogste reductie van warmte en vervelend zonlicht. Maar, zoals de naam al zegt, is het tegelijkertijd een hele spiegelende folie. Als u liever een minder spiegelend effect heeft, dan zal de reductie van warmte ook afnemen in percentage. Vind u het lastig te bepalen wat het beste is voor uw kantoor of pand? Onze expert adviseren u graag.

Binnen hoeveel tijd heb ik mijn kosten eruit bij het plaatsen van zonwerende folies?
Dit scheelt per locatie. Hoeveel glas heeft het pand? Hoe groot is het pand? En wat voor folies kiest u? Deze factoren spelen allemaal een rol in het beantwoorden van deze vraag. Kiest u voor de Prestige lijn van 3MTM? Dan heeft u de kosten vaak al binnen een jaar terug verdiend! Let op, dit is gebaseerd op gemiddelden. 

Biedt zonwerende folie ook privacy?
Jazeker. Voornamelijk de traditionele spiegelfolies zorgen voor privacy van buiten naar binnen. 

 Zonwerende folies

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

 

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST