RECENTE BLOGPOSTS

CATEGORIEËN

Toon alle

Iedere maand de laatste blogposts per e-mail toegestuurd

Corona signing, informatieborden en schermen voor winkels, scholen en kantoren

Posted by Jan Peter Verheuvel on 24-mrt-2020 10:48:20

Find me on:

Met de huidige situatie rond Covid19/Corona, bent u wellicht op zoek naar borden, stickers, looproute stickers en andere bewegwijzering met instructies inzake afstand bewaren/social distancing voor uw personeel, bezoekers, studenten of klanten of naar Plexiglas schermen, om zo de besmetting met het Coronavirus tegen te gaan op plekken waar menselijke ontmoeting plaatsvindt, zoals in scholen, bij recepties en servicebalies of in kantoren

Ons assortiment van Corona-gerelateerde signing stelt bedrijven, zorginstellingen, gemeenten (ook voor stemlokalen) en retailers in staat om social distancing te bevorderen, de 1,5 meter afstand te bewaren. Wij leveren producten zoals zelfklevende vloerstickers, vloerstickers, banners en borden die in uw bedrijf door uzelf of door ons gemonteerd kunnen worden. Wij kunnen maatwerk maken of u kiest uit onze standaardontwerpen

Ook bieden wij u advies en/of een geïntegreerd signplan voor uw kantoor of werkomgeving. 

In onze COVID/Social distancing signing catalogus vindt u alles wat u nodig heeft om de geldende voorschriften te communiceren en zo veilig weer open te gaan of blijven voor uw werknemers, klanten of publiek.

Download onze Corona signing catalogus

 

Social distancing vloerstickers en signing 

 

Corona/COVID-19 Plexiglas schermen/safety screens voor werkplekken, kassas en balies

Dit bescherm-plexiglas is gemakkelijk en eenvoudig te monteren en is uiteraard transparant. De staande versie kan zelfstandig op een bureau, toonbank of balie geplaatst worden door de twee voetjes en is voorzien van ophanggaatjes, waardoor het multifunctioneel te gebruiken is. Materiaal is stootvast en steviger dan gewoon acryl/plexiglas.

Er zijn 2 versies beschikbaar:

  • een desk/staande versie
  • een hangende versie

Wij verzorgen de productie en montage van deze COVID shields door heel Nederland.

Voor meer details over deze schermen kunt u onze productflyer downloaden.

Corona preventie scherm kassa balie werkplek covid       Corona plexiglas safety screen covid scherm

 

Download onze Corona signing catalogus

 

Borden, stickers en posters met Corona instructies inzake 1,5 meter afstand houden voor winkels, scholen, kantoren en zorginstellingen

Wij kunnen borden, posters, stickers of vloerstickers voor u ontwerpen, produceren en monteren met daarop instructies inzake de voorkoming van de verspreiding van Corona/COVID-19. Wij leveren deze op dit moment aan een groot aantal klanten maar we hebben nog capaciteit om uw gewenste borden of stickers voor uw school, winkel of kantoor/fabriek te produceren. Bij de montage van deze producten ( indien u montage door Blomsma wenst), houden wij uiteraard de geldende regels met betrekking tot 'social distancing' aan.

Wij bieden u een standaard assortiment, maar kunnen alles ook voor u in uw eigen huisstijl uitvoeren.

>>Download hier onze catalogus met standaard social distancing signproducten<<

 

Corona spandoek milieustraat      Corona signalering openbaar vervoer

  

Voor kantoren, scholen, zorginstellingen en retailers/winkels leveren wij meerdere soorten stickers en vloerstickers die ingezet worden om mensen te waarschuwen afstand te houden, als gevolg van de RIVM richtlijnen, of om aan te geven dat een bepaald pad nu eenrichtingsverkeer is in de supermarktLet op: er zijn ook vloerstickers beschikbaar voor op een tapijt of vloertegels ondergrond.

 

1,5 meter afstand stickers

Vloersticker afstand Corona 1,5 meter  1,5 meter afstand vloersticker  Corona maatregelen poster  Corona informatieborden en posters RIVM richtlijnen

Vloerstickers afstand houden social distancing

 

 

Download onze Corona signing catalogus

 

In deze blogpost gaan we in op de toekomst van de 1,5 meter afstand samenleving op kantoren en hoe door middel van slimme signing voorschriften en maatregelen kunnen worden gecommuniceerd naar personeel en bezoekers.

Wilt u meer informatie over onze Corona signaleringsproducten of over de Covid schermen voor werkplekken, winkels of balies? Neem dan contact met ons op:

Telefoon: 079-330 10 00
Email: aanvraagprintsign@blomsma.nl

 

REAGEER OP DEZE BLOGPOST